Vanliga Frågor

Hur hittar man till boendet i Sandviken

Rum på Sandbacka ligger på Klangvägen 26 i Sandviken. Allra enklast tar du dig hit med bil, buss eller tåg. Vägbeskrivning via sökmotor: Karta

Vilken tid är in- och utcheckning?

Du checkar in efter överenskommelse. Du kan komma vilken tid som helst på dygnet, då du redan innan ankomst har fått en kod via sms. Utcheckningen sker också efter överenskommelse.

Kan jag ha kvar lägenheten/rummet över helgen?

Ja, då du betalar veckovis för boendet har du tillgång till det som du hyr hela veckan, oavsett vilken dag det är.

Vad erbjuder ni för parkeringsmöjligheter?

Vi erbjuder egen parkeringsplats helt kostnadsfritt, alternativt parkerar du gratis på gatan.

Hur fungerar städningen?

Eftersom Rum på Sandbacka består av lägenheter med självhushåll sker städning och byte av lakan och handdukar varannan vecka under din vistelse. Då städas även Wc och golv under förutsättning att det inte ligger saker på golvet. Precis som på ett vanligt hotell så tar vi självklart även hand om städningen när det är dags för avresa. Om du är intresserad av att köpa till extra städning utöver den enklare städningen som är inkluderad i priset går detta bra köpa till.

Finns det restaurang och bar?

Rum på Sandbacka har ingen servering av mat. Däremot finns det restauranger på promenadavstånd i centrala Sandviken. Vid Esa Asian Sushi restaurant serveras både sushi och thimat. De har även alkoholtillstånd.

Finns tillgång till Internet?

Vi erbjuder gratis trådlöst internet i alla lägenheter. Lösenordet står tydligt på en informationstavla som finns i hallen i lägenheten.

Är rökning tillåten?

Rökning är strikt förbjudet i samtliga lägenheter. Man får röka på balkongen till de lägenheter som har det. Annars får man röka utomhus.

Vilka betalkort accepterar ni?

Vi fakturerar våra kunder, alternativt tar vi emot swish på nummer 123-11 22 936. .

Finns det tillgång till att träna och röra på sig?

Sandviken har ett stort utbud av aktiviteter. Bara 10 min med bil finns Högbo Bruk med pay and ski spår på vinterhalvåret och en mycket trevlig natur att promenera, cykla mountainbike och löpa i sommartid. Vi har även flera gym, tennis- och paddelbanor inom nära avstånd.

Hur fungerar tvättstugorna?

Tvättmaskin finns i lägenheten och är gratis att använda.