FAQ

Bo bra när du är borta - Bo som hemma!

Rum På Sandbacka är den ideala boendeformen för dig som söker hemmets bekvämligheter. För att göra din vistelse så bekväm som möjligt har vi samlat några av de mest förekommande frågorna som ställs av våra gäster.

Hur hittar man till Rum på Sandbacka?

Rum på Sandbacka ligger på Klangvägen 26 i Sandviken.  Allra enklast tar du dig hit med bil, buss eller tåg. Vägbeskrivning via sökmotor: Karta

Vilken tid är in- och utcheckning?

Du checkar in efter överenskommelse. Du kan komma vilken tid som helst på dygnet, då du redan innan ankomst har fått en kod via sms. Utcheckningen sker också efter överenskommelse.

Kan jag ha kvar lägenheten/rummet över helgen?

Ja, då du betalar veckovis för boende så har du tillgång det du hyr hela veckan oavsett vilken dag det är.

Vad erbjuder ni för parkeringsmöjligheter?

Vi erbjuder egen parkeringsplats helt kostnadsfritt, elternativt parkerar du gratis på gatan.

Hur fungerar städningen?

Eftersom Rum på Sandbacka består av lägenheter med självhushåll sker städning och byte av lakan och handdukar varannan vecka under din vistelse. Då städas även Wc och golv under förutsättning att det inte ligger saker på golvet. Precis som på ett vanligt hotell så tar vi självklart även hand om städningen när det är dags för avresa. Om du är intresserad av att köpa till extra städning utöver den enklare städningen som är inkluderad i priset går detta bra köpa till.

Finns det restaurang och bar?

Rum på Sandbacka har ingen servering av mat. Däremot finns det en mycket trevlig restaurang bara 150m från boendet. Vid Esa Asian restaurant serveras både sushi och thimat. De har även alkoholtillstånd.

Finns tillgång till internet/WiFi?

Vi erbjuder gratis trådlöst tinternet i alla lägenheter. Lösenordet står tydligt på en informationstavla som finns i hallen i lägemheten.

Är rökning tillåten?

Rökning är strikt förbjudet i samtliga lägenheter. Man får röka på ballkongen till de lägenheter som har det. Annars får man röka utomhus.

Vilka betalkort accepterar ni?

Vi accepterar Visa och Mastercard

Finns det tillgång till att träna och röra på sig?

Sandviken har ett stort utbud av aktiviteter. Bara 10min med bil finns Högbo Bruk med pay and ski spår på vinterhalvåret och en mycket trevlig natur att promenera och löpa i sommartid. Vi har även flera gym inom 1km avstånd.

Hur  fungerar tvättstugorna?

Tvättmaskin finns i lägenheten och  är gratis att använda.