Företagsboende Gävle

Vi på Eidhagen Fastigheter erbjuder ett prisvärt och bekvämt företagsboende i Gävle.

När du behöver ett företagsboende i Gävle

Eidhagen Fastigheter erbjuder företagsboende i både Gävle, Sandviken och Forsbacka. För företagspersoner är det ett perfekt tillfälligt boende vid såväl långa som korta vistelser. Som kund hos oss ska du trivas och känna dig som hemma. Därför är alla våra lägenheter smakfullt inredda. Vi tar hänsyn till dina behov och anpassar oss därefter, som det flexibla företag vi är. Hör av dig till oss för att se om någon av våra lägenheter är lediga!

Varför företagsboende istället för hotell?

Att sova flera nätter kan bli både dyrt och långtråkigt. Därför är företagsboende en enkel och billigare lösning. Du får dessutom en känsla av att vara hemma, du kan laga din egna mat och vara dig själv. Du slipper tänka på en reception och har fullt ansvar över din lägenhet istället. Vi litar på våra besökare i Gävle fullt ut.

Du hittar fler bilder på boendet här.

Våra boenden

Vårt företagsboende är ungefär 60% billigare jämfört med de lokala hotellpriserna!

Gävle

Våra lägenheter i Gävle är centralt belägna på Brynäs med gångavstånd till buss-och tågstation.

Forsbacka

I Forsbacka kommer du nära vattnet och naturen. Från Sandviken tar det endast 5 min bilfärd.

Sandviken

När du bor i vårt företagsboende i Sandviken har du närhet till Kungsberget, Högbo Bruk och Parkbadet.

Företagsboende Gävle

Hur går det till?

Boka boende

Du bokar enkelt ett boende hos oss genom att fylla i kontaktformuläret. Vi återkommer till dig inom kort med en bekräftelse samt avtal för överenskommelse om boende.

Incheckning 24/7

Kom till oss vilken tid som helst på dygnet! Du checkar in i vårt företagsboende efter överenskommelse. Vi skickar en kod till dig via sms innan ankomst.

Parkering

Har du bilen med dig vid ankomst? Vi erbjuder egen parkeringsplats i Gävle helt kostnadsfritt, alternativt parkerar du gratis på gatan.

Boendet

När du bor i vårt företagsboende i Sandvikn vill vi att du ska känna dig som hemma. För din trivsel är alla lägenheter utrustade med kök och Wi-Fi. Tvättmaskin är gratis att använda och finns antingen i lägenheten eller i källaren.

Städning

På vårt företagsboende ingår städning varannan vecka där vi byter lakan, handdukar samt städar WC och golv om det inte ligger saker på golvet. Självklart ingår även städning vid avresa. Du kan även boka in extra städning utöver den som ingår för endast 990 kr per lägenhet.

Utcheckning när du vill

Precis som att du kan checka in när du vill, kan du även checka ut när du vill. När din vistelse i vårt företagsboende i Gävle är över sker utcheckningen efter överenskommelse.

Vad är ett företagsboende?

Företagsboende är ett viktigt koncept för många företag och organisationer som söker en bekväm och effektiv lösning för sina medarbetare under resor och affärsmöten. Det är ett alternativ till traditionella hotell och erbjuder ofta en mer hemkänsla, samt möjligheter för arbete och avkoppling.
Företagsboenden kan vara enkelrum eller lägenheter och är ofta fullt utrustade med moderna bekvämligheter, inklusive kök, tvättmaskiner, wifi och arbetsplatser. De kan vara belägna i centrala områden eller mer avskilda platser beroende på vad företaget föredrar. Hos oss hittar du boenden centralt såväl som lite avskilt.
Det är också ett utmärkt val för företag som arbetar med internationella projekt och har medarbetare som ofta reser till andra länder. Genom att tillhandahålla bekväma och prisvärda boendealternativ, kan företag säkerställa att deras medarbetare är produktiva och komfortabla under resor och affärsmöten.
Man brukar säga att företagsboende sammanfattningsvis är en värdefull investering för företag och organisationer som söker en kostnadseffektiv, bekväm och flexibel lösningar för sina medarbetares boendebehov.

Priser

Priserna gäller per person och vecka (exl. 12% moms). En vecka defineras som 3–7 dagar.

Egen lägenhet

3495kr

Priset gäller per person & vecka

Delad lägenhet

2795kr

Priset gäller per person & vecka

Delat rum

2395kr

Priset gäller per person & vecka

Bekvämligheter

För din trivsel är vårt företagsboende i Gävle utrustade med flera bekvämligheter:

Vi är

Eidhagens Fastigheter har sedan 2004 erbjudit företagsboende i Gävle åt företag. Med oss är det varken tidskrävande eller kostsamt att ordna en trivsam bostad för dig som är ute på arbetsuppdrag. Vår målsättning har alltid varit att du ska känna dig som hemma under din vistelse. Att bo i lägenhet med eget kök är betydligt billigare jämfört med dygnspriser på hotell. 

Varmt välkommen till Eidhagens Fastigheter i Gävle för dig som behöver en trivsam och trygg hemmamiljö i din tillfälliga arbetsmiljö!

Nöjda kunder